Jerusalemskirken - med hjerte, hoved og hænder
Se nyhedsbrevet i browser
Kirke med hjerte, hoved og hænder

Nyhedsbrev december 2021

Coronarestriktioner juleaften

Myndighederne kræver at man viser coronapas ved indgangen til kirken d. 24. december. Der vil være frivillige som tjekker i døren, desuden skal man bruge mundbind indtil man sidder ned.

Har du for meget tøj?

Ja, hvad er det nu for et spørgsmål? Måske har du noget liggende, som du ikke bruger, men som andre kan bruge. I Café Den Varme Stue får vi ind imellem besøg af hjemløse, som netop mangler tøj. Det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe med, så derfor har vi en lille tøjuddeling og vi modtager gerne mere tøj til uddeling. Det er dog ikke alt, vi kan bruge.
Vi har selvfølgelig brug for tøj til årstiden og lige nu er det særligt overtøj og fodtøj i herrestørrelser, vi har brug for. Så har du en vinterjakke, en fleecetrøje, skiundertøj eller et par støvler liggende, som du ikke bruger længere, tager vi meget gerne imod det i Café Den Varme Stue.
Kig gerne forbi i caféens åbningstid, som er alle hverdage fra 9-14 (se centralmissionen.dk for ændringer omkring jul og nytår), eller ring til caféleder Steen på 29854462 – så laver vi en aftale.
 
På forhånd tak for hjælpen og for gode donationer.