Jerusalemskirken - med hjerte, hoved og hænder
Se nyhedsbrevet i browser
Kirke med hjerte, hoved og hænder

Ekstra nyhedsbrev april 2023

Fællesskab med muligheder

Virginia og Klaus Hønnicke er i gang med at opbygge et spændende nyt fællesskab der mødes i krypten til spisning og hyggelige aktiviteter en fredag om måneden. Arrangementet er organiseret som et mødested og hvor man lærer hinanden at kende, og Jerusalemskirkens medlemmer er indbudte til at være med. Det samme er beboerne i kollegiet og lejlighederne i Rigensgade 21, samt modtagere af julehjælp og andre af MSA sociale aktiviteter. MSA-fredag samler en fin gruppe menneske og vi skal som menighed være med der! I første omgang skal vi bare være med og tage del i aktiviteterne, hygge os og blive kendt med deltagerne. Med tiden skal vi indbyde til familiegudstjenester og andre gudstjenester og måske ligefrem til en smågruppe.
En anden fællesskabsorienteret aktivitet som MSA har sat i gang er en række onsdage med hygge omkring brætspil. Også her er der noget at spise og mulighed for at lære nye mennesker at kende.

Sagen er den, at Metodistkirkens Sociale Arbejde med disse initiativer har foræret Jerusalemskirken noget umådeligt værdifuldt. Vi har som menighed nu en mulig kontaktflade til mange nye mennesker og vi behøver ikke gøre andet end at møde op og være med! Jeg har tænkt mig at være med så ofte jeg kan og finde nye bekendtskaber som jeg kan byde med i kirke.
Det skulle du også tage og gøre.
(Fra Ole Birch indberetning til menighedens årsmøde d. 14. marts).