Jerusalemskirken - med hjerte, hoved og hænder
Se nyhedsbrevet i browser
Kirke med hjerte, hoved og hænder
Nyhedsbrev september 2024

Livet i havet

Marinbiolog Rune Frederiksen
Både bibelen og videnskaben fortæller at livet begynder i havet. 1. mosebog fortæller at Gud, på den fjerde dag, sagde ”Vandet skal vrimle med levende væsener” og sådan skabte han havet med alt dets liv, før han skabte livet på landjorden. Videnskaben fortæller, at går vi langt nok tilbage så opstod de første levende organisme i havet. Fra dem nedstammer vi alle. Havet er grundlæggende for livet, men hvordan står det til med livet i havet i dag? Ikke så godt. Derfor har FN har sat beskyttelsen af livet i havet som et af de 17 Verdensmål.
 
Søndag d. 29. september bliver en særlig gudstjeneste i Jerusalemskirken. Vi får besøg af marinbiolog Rune Frederiksen der vil fortælle os om livet i havet, som det ser ud i disse år. Anledningen til besøget er at vi vil sætte fokus på skabelsen. Vi vil forstå mere af, hvordan vore handlinger påvirker skabelsen og vi vil reflektere over, hvad vores tro siger til os omkring skabelsen, især når det gælder havet omkring Danmark.
Tag en ven med i kirke denne særlige søndag.

Menighedsmøde om gudstjenesten

Gudstjenestefornyelsesudvalget indkalder til menighedsmøde om resultaterne af spørgeskemaundersøgelsen vedr. Jerusalemskirkens gudstjeneste tirsdag d. 8. oktober. Ved pastoratskonferencen blev en anden dato annonceret, men det har været nødvendigt at flytte mødet. 
Mere information vil komme i nyhedsbrevet for oktober.

Arbejdsdage

Hej Alle.
Der er stadig brug for hjælp i forbindelse med istandsættelsen af lejligheden ved kirken. Der skal males og rengøres. Kom glad tirsdag den 3 september fra kl 15 til 19, eller lørdag den 21 september fra kl 10 til 16. Giv besked med SMS til 24812574.

Høstgudstjeneste søndag d. 6. oktober kl.11.00

Tag æbler, krydderurter, kål eller noget andet fra naturens skatkammer med i kirke denne søndag. Så pynter vi op til høstgudstjeneste og takker Gud for hans frugtbare skaberværk der giver os nok at spise. Daniel Steinvig holder børnehjørne.
 
Efter gudstjenesten holder vi auktion over det vi har medbragt. Vi fejrer skabningen og vi samler penge til årets missionsprojekt. Projektet er en opfølgning på vandprojektet i Mulungwishi i Congo. Der skal foretages et større vedligehold og mindre udvidelser af vandforsyningen.

Gudstjenester i september

Søndag d. 1. kl. 11.00
Tekster: Sl. 39, 5-14 & Joh. 5, 1-15
Prædikant: Ole Birch
Organist: Flemming Friis.
 
Søndag d. 8. kl. 11.00
Gospelgudstjeneste
Tekster: Sl. 73, 23-28 & Luk. 10, 38-42
Prædikant: Jørgen Thaarup
Musik: Gospelkoret Kefas
 
Tirsdag d. 10. kl. 17.30
Taizé og suppe
Søndag d. 15. kl. 11.00
Tekster: Sl. 139, 1-12 & Joh. 11, 19-45
Prædikant: Ole Birch
Orgel
 
Søndag d. 22. kl. 10.00
Familiegudstjeneste
”Fantastiske fortællinger”
Daniel Steinvig
 
Søndag d. 29. kl. 11.00
”Livet i havet”
Tekster: Sl. 121 & Joh. 15, 1-11.
Prædikant: Ole Birch
Lovsangsbandet

Menighedsnyt

Dåb + vielse
Søndag den 23. juni blev Robert Morsbøl Gram døbt. Robert er søn af Mia Gram og Andreas Morsbøl.   Forældrene blev senere under gudstjenesten viet og bærer nu navnene  Mia og Andreas Morsbøl Gram.
Menigheden ønsker hjertelig tillykke.