Jerusalemskirken - med hjerte, hoved og hænder
Se nyhedsbrevet i browser
Kirke med hjerte, hoved og hænder

Nyhedsbrev december 2023

KEFAS synger julen ind sammen med gospelkoret Jacobs Ladder ved en meget stemningsfuld koncert kl. 20.00. Entre: 75 kr fra 15 år, børn gratis

Gospelkoncert d. 14. december

Har du brug for at blive fyldt op af god energi her i de mørke måneder? Så kom til julekoncert med Revelation Gospel Choir d.14.12 kl.19 og mærk julefreden sænke sig.
 
Vi holder en todelt koncert. Første del vil byde på julegospel og efter en pause vil der være showkoncert. Både før koncerten og i pausen kan du købe juleknas og kaffe, så alle føler sig varme og veltilpasse og fyldt op af julestemning. Koncerten byder både på et gensyn med de klassiske julesange- i en ny og spændende gospel version, samt helt nye sange med masser af original gospel energi.
Vi glæder os til at holde gospel-jul med dig!
Dato: 14.12 Tidspunkt: 19.00-ca.21, pause midtvejs. Dør og cafe åbner kl.18.30.
Sted: Jerusalemskirken, Rigensgade 19. Pris : 110 kr. børn under 12 år har gratis adgang.
Billetter kan købes på Billet.dk og selvfølgelig i døren

Juleindsamling – det er ikke din fødselsdag!

Jerusalemskirken har forpligtet sig til at skaffe klinikken i Mulunqwishi (i D. R. Congo) en ultralydsskanner. Sådan en skanner kan redde livet på fødende kvinder og deres børn. Den kan også bruges til en række andre undersøgelser. Vi har samlet omkring 24.000 kr. sammen i årets løb, og nu er det tid til en rigtig god julegave fra os alle sammen. Juleaften samler vi ind i gudstjenesten kl. 15.30.
 
Tænk på julen som Jesu fødselsdag, ikke vores. Hvem er det, Jesus kalder os til at give gaver? Han taler om ”disse mine mindste”, det er dem, vi skal fokusere på i julen.

Julevandring fra BispeBjerg til BrønsHøj

Kære vandrere. Lørdag d. 9. decembers vandretur er i den korte ende af, hvor langt vi går, og som bonus skal vi heller ikke så langt væk. Turen blir en 8 til 10 km, og vi kommer indenfor til frokost hvis nødvendigt.
Turen går fra Gruntvigskirken og rundt om Utterslev mose og via Brønshøj kirke tilbage til Gruntvigskirken gennem Bispebjerg kirke. Så fra Bjerg til Høj og retur og alligevel ikke mere end 85 højdemeter.
Det blir godt.
Carsten Bjerno leder
Medbring madpakke og hvad du vil drikke på vejen. Kaffe og kage bliver vi forsynet med. Start kl. 10.00 fra Grundtvigskirken.

Menighedsnyt

Dødsfald
Ken Breuning Depner, Hurup Thy, afgik ved døden den 17. oktober i en alder af 67 år. Bisættelsen fandt sted fra Jerusalemskirken den 26. oktober, hvor pastor Jørgen Thaarup gjorde tjeneste.
Ære være Ken Breuning Depners minde

Gudstjenester i december

Søndag d. 3. kl. 11.00
Tekster: Es. 42, 1-9 & Luk. 4, 16-30
Prædikant: Ole Birch
Musik: Lovsangsbandet
 
Søndag d. 10. kl. 11.00
De 9 Læsninger
Jørgen Thaarup og Peter Michael Nielsen
Kirkekoret medvirker
 
Søndag d. 17. kl. 10.00
Familiegudstjeneste
Daniel Steinvig
Mandag d. 18. kl. 10.00
Gudstjenester for kvarterets
børneinstitutioner.
 
Søndag d. 24. kl. 15.30
Julegudstjeneste
Tekst: Luk. 2, 1-14
Prædikant: Ole Birch
Organist: Flemming Friis
 
Søndag d. 31. kl. 11.00
Tekster: Ps. 27, 1-5 & Matt. 2, 13-23.
Prædikant: Ole Birch
Organist: Flemming Friis